puasa -.-

puase oh puase -.- seriously aku mcm orang tk makan sebulan . walaupun da sahur , petang sure aku lapar nak mampos . time tk puase , if tkmakan pun tkde lah lapar mcm ni . bole lah aku tahan sampai malam tp ni tak smpai je setengah hari , sure lapar . hahaa xD
puase tahun gila-2 full booking hari minggu , hahaa :D
HOT ? nateberuk mu lah -.- full booking pun sbb nak berbuka dengan kawan-2 . mane lah tahu , tahun depan aku da tkde . hidup mati ditangan ALLAH :D 
6/8 buka dengan Fatin & Chicco :) dekat Jusco Kepong
13/8 buka dengan Daus , Fatin & budak CJ plus BTHO :) dekat The Mines
20/8 buka dengan family :) dekat Taman Ehsan
and last 27/8 buka dengan budak-2 kawasan ruma :) tk sure lagi dekat mane :D 
if nak join , bagitahu la yee :D sentiase dibuka . 
baik tak aku ? hahaa *perasan jap , hahaa . 

2 comments:

Dianaa said...

Fuyooo! Busy macam artis kawan aku ni. Hahaha!

Izzy Frhn said...

Hahaa artis la sangat kan :D