raya oh merdeka -.-

Seriously tahun ni raya , aku mmg takde semangat langsung . tktahu kenapa lahh . aku puase mmg tkpenuh tp atleast aku ade lah puase jugak . tk macam orang tu , da besar pun tp tkreti nak puase langsung -.-
lagi-2 tahun ni raya kene sambut ngan merdeka , lagi lah aku tkde semangat . lepas raya , mesti ramai busy ngan PLKN lah , exam lah , trial lh or anything . tk fun langsung tahun ni kan . 

2 comments:

Dianaa said...

Aku pegi plkn :(

Izzy Frhn said...

Sabar jelah weh :) atleast kau boleh berdikari kat sane nanti .