Taktahu nak cakap apa dah .

Okay , let's start . First thing aku nak cakap sorry sebab lama tak update :) Now the second thing about budak sunway tu , haha :D
Ada hati dia nak maki hamun aku , haha . Kau tak kenal aku siapa so jangan nak cakap yang aku ni macam-2 eh :D Yes im a player but now I retired already . Dont judge me anything k :)
& kau jangan nak suruh aku buat macam-2 eh , sebab itu twitter aku . So I can do anything I want :) Kau dengan kawan karib kau tu boleh pergi ke mana-2 kau suka & jangan ganggu aku dengan NH lagi k :) Aku pun takkan ganggu kau lagi . Dah la , malas nak cakap pasal kau . Buang masa je :) 

Third thing :)
Now aku taktahu yang aku taken or tak sebab R macam taklayan aku semacam :( Aku dah janji dengan FD yang aku single 3 bulan tapi taktahu aku boleh penuhi or tak sebab FD tahu aku jenis macam mana , takboleh hidup single . Haha but taktahu la weh . Aku rasa sunyi semacam je tanpa awek tapi bila ada awek , rasa nak single pula . Haha itu lah kehidupan aku :) Klah , aku nak rehat . Penat sangat harini :)

Assalammualaikum 

1 comment:

Dianaa said...

Booooo! Kau memang takbole sahut cabaran aku. Muahahahaaa! xD